ProgresoHH-modderpompFabrikant van directe levering

  • vrijgavetijd:2022-08-15 17:31:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:280
  • Korte omschrijving:

    Progreso,   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.de drijfmest; De dompelbare modderpo

Artikel inhoud

   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.

de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.

Progreso   totale diepte van put of zwembad M

   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.

Kasteel Indrih   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is,ProgresoDompelpomp kan afvalwater pompen, kunt u properl

   Stof- en olievlekken op de motor verminderen de warmteafvoercapaciteit van de apparatuur en veroorzaken dat de apparatuurtemperatuur stijgt.

   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren,ProgresoSchroef diepe put pomp, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien


ProgresoHH-modderpompFabrikant van directe levering



   Doe goed werk van het bevestigen om te voorkomen dat de motor in het water valt en direct schrapt.

   Oplossing: Voer parameterinitialisatie uit (item F en bewerk de parameter opnieuw (mogelijke oorzaak: er is een conflict tussen item F en item f)

   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid, en start vervolgens de pomp.

Inspectie van de steekproef   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,

   Het moet /-/ tussen zijn. Wanneer de verpakking wordt gedragen, kan de pakklier goed worden gedrukt. Als het te veel versleten is, moet het worden vervangen. Het hele inbedrijfstellingsproces van de dompelmestpomp omvat hoofdzakelijk de bovenstaande vijf taken, die hoofdzakelijk aandacht moeten besteden aan de details en de verschijnselen die tijdens de verrichting zijn opgetreden en tijdig de problemen behandelen om te voorkomen dat ze op dienst zijn Ongevallen tijdens verrichting veroorzaken verliezen.

   Als dompelbare modderpomp die op veel gebieden wordt gebruikt, heeft het de voordelen van eenvoudige structuur, geschikte demontage en onderhoud, en geschikte installatie en gebruik. De verandering van de afdichtingsstructuur van de pomp vermijdt de directe schade aan het lager nadat de mechanische afdichting is beschadigd, en de levensduur van het lager is ook sterk veranderd.


ProgresoHH-modderpompFabrikant van directe levering



   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, industriële koeling, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.

Conclusie van de test   Allerlei nieuw ontworpen mechanische afdichtingen van dompelmodderpompen dragen sterk bij aan de groei van marktaandeel.

   WQ dompelpomp keurt een unieke enkele of dubbele lamellenwaaierstructuur goed,

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

Progreso   Tijdens aanpassing,ProgresoDompelrioolwaterpomp, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking

   Voeg water toe met handmatige pomp. Sommige pompeigenaren hebben hun eigen handpompen. Ze kunnen ook hun eigen kleine handpompen kopen of produceren. De afsluiter moet bij de waterinlaat worden geïnstalleerd. Na het sluiten van de klep injecteert u een kleine hoeveelheid water in de watercompressor om water af te leiden. Wanneer de handpomp water afvoert, zijn er andere trillingsbronnen die de meetresultaten beïnvloeden. Daarom is het in feite vooral

Columbus.Overige productinformatie
  • Polly.1-ton hydraulisch hefplatformDe manifestatie van industriële fusie

    Polly.1-ton hydraulisch hefplatformDe manifestatie van industriële fusie

  • Polly.Hydraulisch station van het hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindust

    Polly.Hydraulisch station van het hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindust

  • Polly.Huangshi instapbrugDe samengestelde prijsindex daalde de afgelopen week met 109 per week

    Polly.Huangshi instapbrugDe samengestelde prijsindex daalde de afgelopen week met 109 per week

  • MILUSHydraulische instapbrug Vaste instapbrugWat is het basisprestatieprobleem?

    MILUSHydraulische instapbrug Vaste instapbrugWat is het basisprestatieprobleem?

  • Turku.Home miniliftOorzaken van bellen

    Turku.Home miniliftOorzaken van bellen

  • DunElektrisch hefplatformDomein

    DunElektrisch hefplatformDomein

  • Saint-Denis.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformProductiekosten

    Saint-Denis.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformProductiekosten

  • Tampa.Hydraulisch hefplatformSelectie van waarde- en energieconversie

    Tampa.Hydraulisch hefplatformSelectie van waarde- en energieconversie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!